Geräte-Vereinsturnen in Neuenhof

Facebook-News

Gymnaestrada 2019 mer chömed! Zäme mit TheRock, em TSV Rohrdorf und anderne Vereine hemer hüt es super Kick-Off-Training gha💪🏼 ... Sehen Sie mehrSehen Sie mehr

Auf Facebook anschauen

Me chas chuum glaube aber d Trainingswoche 2018 esch scho verbii!!
Getu-Kids händ höt no einisch alles gäh.
A dere Stell möchte mer allne Leiter danke. Ohni euch und euche Iisatz wär so en Woche ned möglich.

Die super Woche hämer natürli no müesse fiire.
Us dem Grund händ sich Kind und d Leiter mit Familie i de Walthütte zum gmüetliche brötle troffe.
En wunder schöne Abschluss för so en perfekti Woche!!!

Auf Facebook anschauen

Am Tag 4 vo de Traininingswuche möchte mer euch eusi Glogge vorstelle. Die Glogge gids nur wärend de Trainingswuche!
Kind dörfed dete dra nur lüüte wenn sie es neus Elemänt erlernt händ. Als Zückerli dörfe sie das Elemänt vor allne vorzeige.
Öppis gaaaaanz bsundrigs!

Auf Facebook anschauen

Wow, esch das höt weder es riesigs Erläbnis gsi bi de Getu-Kids i de Trainingswuche!
Nach em morgentliche Training hets am Namittag nomol es Zuesatztraining gäh.
Höt underem Motto "Sälbstverteidigung".
Das het bi allne Kids idruck hinderlo und sie werdet vell devo könne mit näh.

Auf Facebook anschauen

Nach em höttige Vormittagstraining sind es paar Kind no blobe und händ am Namittag no es Extratraining a ghänkt. Das esch underem Motto "Spiel und Tanz" gstande. Es het ne sichtlich Spass gmacht!
Mol luege was si morn so erläbet...

Haupt Sponsoren